Hei!

Du er blitt automatisk logget inn

Det er mange gode grunner til å registrere en profil hos eBillett. For eksempel:
  • Synk billetter til mobil
  • Historikk tidligere kjøp
  • Kjappere kjøp
  • Lojalitetspoeng
  • Gratis ferieklubb
Les mer om eBillett-profil
Ny Bruker / Logg inn

Om eBillett

eBillett er utviklet av Dialog eXe, en norsk virksomhet som har utviklet billettløsninger siden oppstarten i 1997. Vårt hjertebarn har hele tiden vært å gjøre billettkjøp og innslipp så enkelt som mulig for billettkjøper og arrangør.

Vi ønsker å være en partner som gjennom våre produkter og vår service bidrar gjennom hele verdikjeden knyttet til salg av billetter; forberedelse av billettsalg, salg og oppgjørsrutiner, rapportering og oppgjør til arrangører/filmbyråer/leietakere. Videreutviklingen av våre løsninger bestemmes gjennom de ønsker og behov som våre kunder formidler til oss.

dx-familien består idag av en komplett serie moduler for billettsalg både lokalt og på internett, samt moduler for administrasjon av kinoer, kulturhus, festivaler og andre arrangementer.

Med vår løsning for eBillett|mobil kan billettkjøper kjøpe billettene på mobil og gå direkte til innslippet hvor billetten skannes direkte. Dermed har vi endelig den papirløse billetten og kan nå tilby den mest komplette pakken for salg av billetter.

Info til billettkjøper

Registrering

For å kjøpe billetter på ebillett.no, er det ikke noe krav om at du registrerer deg som bruker. Men vi anbefaler deg å registrere deg med minimum mailadresse og telefonnr slik at det er mulig å gi deg beskjed dersom noe skjer med arrangementet du kjøper billetter til. I tillegg vil du også få oversikt over dine billettkjøp på ?Min side? når du registrerer deg. Noen arrangement krever registrering, og da vil du bli bedt om å legge inn den informasjonen som er nødvendig for det aktuelle arrangementet.

Betaling

Vi kan ikke lagre informasjon om ditt kredittkort så du vil derfor bli bedt om å legge inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode hver gang du kjøper billetter. Når du taster inn dine kortopplysninger videresendes opplysningene direkte til banksystemene. Vi er pålagt å bruke 3D secure for å garantere sikker betaling på nett. 3-D Secure løsningen innebærer at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode utstedt av kortutstederen. Denne koden kan for eksempel være et passord, eller sikkerhetsløsningen kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. Opplysning om kortdetaljer utveksles krypteret, og ingen andre enn deg og din betalingsinnløser (bank) kan se disse.

Slik fungerer nye eBillett

Kontaktinfo

Besøksadresse:

Nordstrandveien 65B
8012 Bodø

Postadresse:

Postboks 1302
8001 Bodø

Telefon:

75509809

Hjemmeside:

http://www.dx.no

epost:

[email protected]