National premiere

Karsten og Petra lager teater - GRATIS! (ikke billettsalg)

Barnefilm / Familiefilm Alle 1t 21min

Friday, October 27, 2017 19:00

finishes about 20:21


Omtale

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Barn og foreldre jobber iherdig med å få forestillingen klar i tide. Men problemene baller på seg. De behøver et større lokale, og ikke minst, et publikum! Og hva skal de gjøre når følgespotten som Karsten skaffet kortslutter alle lys? Den største utfordringen oppstår når Petra vrikker ankelen sin og ikke kan spille hovedrollen som lysnissemor. Tør Karsten å ta oppgaven på sparket, uten å ha øvd? Heldigvis kommer hjelpen fra uventet hold ...

Detaljer

Cast:Oliver Dahl, Alba Ørbeck-Nilssen
Age limit:Alle
Director:Arne Lindtner Næss, Aurora Langaas Gossé
Production year:2017
Premiere:27.10.2017
Manuscript:Arne Lindtner Næss
Duration:1t 21min
Country:Norge
Genre:Barnefilm / Familiefilm