Trygg betaling

Generelt

eBillett bruker Netaxept som betalingsleverandør for kredittkort. Netaxept er en av Nordens største leverandører av betalingstjenester.

Håndtering av kortopplysninger

eBillett hverken lagrer eller håndterer dine kortopplysninger. Dette håndteres av Netaxept. For lagret kort blir kortopplysningene dine lagret med høy sikkerhet hos Netaxept som er PCI-DSS sertifisert

3D-secure

Vi benytter oss også av 3D-secure for å sikre betalingene ytterligere. Dette er en standard utviklet av kortselskapene for å autentisere kortholderen. Dette er i praksis løst litt forskjellig avhengig av kortutstederen, men i Norge er dette i hovedsak ved hjelp av BankID. Banker kan i noen tilfeller også benytte seg av for eksempel engangspassord på sms. Dersom du har spørsmål om 3D-secure eller BankID ber vi om at du tar kontakt med din bank.

Gavekort

Du kan benytte gavekort kjøpt hos billettutsteder til kjøp av billetter. Gavekortet har et kortnummer og en pinkode som må oppgis ved bruk. Dersom ikke hele beløpet blir brukt vil resten bli stående som disponibel saldo fram til kortet går ut eller blir brukt opp. Dersom beløpet på gavekortet ikke strekker til å dekke beløpet kan det resterende betales med kredittkort.