Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

HELAFTEN MED KITA & ØYVIND NÆSHEIM OG MAREIKE WANG GLADMAT 2019

2D

Saturday, July 27, 2019 18:30

finishes about 23:30

MagasinBlaa

MAGASINBLAA

Omtale

HELAFTEN MED KITA & ØYVIND NÆSHEIM OG MAREIKE WANG GLADMAT 2019 Opplev en helaften med KITA denne ene kvelden under Gladmaten! KITA har fokus på de beste lokale råvarene og Øyvind Næsheim har denne kvelden satt sammen en 6-retters meny med moderne japanske smaker og KITA’s beste signatur retter. Mareike Wang er kjent som sanger og skuespiller, og vil være med på å sette den ekstra stemningen på denne aftenen sammen med gitarist Alexander Flotve! våre flotte butikker blir vertskap på starten av kvelden, med servering av kanapeer som skal gi et flott oppspill til resten av kvelden!

Øyvind Næsheim er internasjonal stjernekokk med lang fartstid fra den japanske restaurant kjeden Nobu. Han har sitt eget brand der han promoterer japanske smaker i kombinasjon med nordiske råvarer gjennom events og foredrag i tillegg til etablering av Stavangers første Izakaya-restaurant KITA.

Kvelden starter kl. 18:30 med velkomstdrink, kanapeer og intimkonsert på MagasinBlaa før middagen starter kl. 20.

Helaften (Velkomst drink med kanapeer, intimkonsert og 6-retters meny) kr 1195,-
(Drikke til maten kommer i tillegg)

Vær tidlig ute med bestilling da det er begrenset antall billetter.

«Det er utrolig spennende å kombinere japanske smaker med nordiske råvarer! Vi utnytter bare en brøkdel av havets ressurser, sier Øyvind Næsheim. -Jeg brenner for at vi skal bli flinkere på dette feltet og lære av den japanske kulturen.»

Mareike Wang er til daglig skuespiller ved Rogaland Teater, og har blant annet hatt hovedrollen i stykket Last Call som tar utgangspunkt i Eva Cassidy og hennes liv.
Hun ble tildelt prisen for Årets Stavanger-kunstner i 2012 for hennes virke som sanger og skuespiller.


Vi prøver å etterkomme seating så godt som mulig, men det vil være noe begrenset med to mannsbord.

Ta kontakt ved spørsmål: [email protected]