Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

Dansegalla 2020 - Dinnershow

2D

Saturday, March 14, 2020 19:00

finishes about 02:00

Måløy Kino og Kultur

Samfunnshallen (Banq

Omtale

Måløy Musikklags Dansegalla - AVLYST!

I samråd med kommuneoverlegen er det gjort slik:


Vurdering:
Arrangementet i Nordfjordhallen har mellom 450-500 deltakarar. Det er innanfor 500 deltakartal som Folkehelseinstituttet opererer med, men ut frå arrangementet sitt konsept (alkohol, matservering og fysisk kontakt gjennom dans) vurderer vi arrangementet likevel til å kome i konflikt med ei førebygging og arbeidet med å hindre smitte.


Avgjerd:
Kinn kommune tillater ikkje at arrangementet Dansegalla 2020 vert gjennomført.Rutiner ved refusjon av billetter:
Kunden får denne meldinga:
Dere som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.


Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.


Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.
Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til [email protected]


Dere som har kjøpt billetter på servicetorget i Måløy, kan levere billettene tilbake der. Refusjon blir ordnet der med tilbakebetaling til konto.