Den enfoldige morderen

2D

Sunday, October 27, 2019 19:00

finishes about 21:30

Gran kommune

Hadeland kultursal

Omtale

Sven er «annerledes» og blir kalt idioten. Han blir tråkket på og hundset med av den hensynsløse godseieren Höglund. For Svens søster, Vera, gir det å innynde seg hos Höglund og hans likesinnede, muligheter og håp om et bedre liv. Til tross for all motgang har Sven drømmer - og håp. Men håpet blir til slutt til hat.

Filmen «Den enfaldige mördaren» fra 1982 var skuespiller Stellan Skarsgårds store gjennombrudd. Det blir norgespremiere når Teater Innlandet gir liv til denne episke og storslåtte fortellingen. Med på laget er Oscar-nominert regissør Petter Næss og prisbelønt musikkpioner Nils Petter Molvær. Vi lover en forestilling som vil berøre og engasjere!En dramatisering av Dennis Magnusson


Regi: Petter Næss | Scenografi og kostymedesign: Dagny Drage Kleiva | Komponist: Nils Petter Molvær | Lysdesign: Kåre NordsethPå scenen:


Tom Styve, Robert Skjærstad, Eline Øverby, Matilde Solbakken, Johannes Blåsternes, Terje Ranes, Morten Rudå, Marit Synnøve Berg, Peder Opstad og John NyutstumoFå med deg forsnakk med skuespillerne før forestilling kl. 18:00!


Forestillingen spilles kl. 19:00.


Varighet: Cirka 2,5 timer inkludert pauseNyhetsbrev på e-post


Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre!


Spørsmål om billetter?


Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.