Hjelp og støtte

Ofte stilte spørsmål

Det oppstod en feil etter jeg la inn kortinformasjon, beløpet er trukket fra konto og jeg har ikke mottatt billetten min.

Dersom det oppstår en feil etter at vi har trukket beløpet fra konto tilbakefører vi det umiddelbart. Dessverre fungerer betalingssystemene slik at beløpet kan bli stående reservert på konto i opptil 2-3 virkedager før det blir disponibelt igjen. Du vil få tilbakeført pengene og du kan trygt forsøke å kjøpe på nytt. Dersom du mot formodning ikke skulle ha pengene tilbake etter 2-3 virkedager (ikke medregnet helger og helligdager) så kan du ta kontakt med oss slik at vi kan undersøke årsaken.

Kjøpet ble gjennomført, jeg fikk opp kvittering men jeg har ikke fått billettene på epost.

Dette skyldes som oftest en av to ting. Enten er epost-adressen skrevet feil eller så har eposten blitt stoppet av søppelpostfilter. Dette kan forekomme enten i epostklienten din eller hos nettleverandørens/jobbens søppelpostfilter. Sjekk søppelpostboksen for å se om den kan ha havnet der. Hvis du fortsatt ikke finner billetten ber vi om at du sender oss en epost hvor du oppgir:
- Hvor forestillingen/arrangementet skal finne sted
- Arrangementets tittel og dato
- Epost-adressen som ble brukt under kjøpet
- De 4 siste sifrene i det 16-sifrede kortnummeret du benyttet ved betaling
Jeg får beskjed om at kortet er avvist av kortutsteder, men jeg vet jeg har dekning på konto
Transaksjonen kan bli avvist av kortutstede/bank av ulike årsaker. Vi mottar dessverre ingen nærmere forklaring på årsak til dette, kun beskjed om at vi ikke kan trekke beløpet fra kontoen din. Av og til kan dette skyldes lokale problemer hos banken eller lignende, ta kontakt med dem hvis du har spørsmål. Du kan eventuelt også forsøke kjøpet på nytt senere.

Etter at jeg har lagt inn kortinformasjon får jeg spørsmål om passord/kode. Jeg vet ikke hvilket passord/kode som menes her.

Vi benytter 3D-secure i betalingsløsningen vår. Dette er en løsning bankene og kortselskapene har gått sammen om for å øke sikkerheten for deg ved netthandel. Det kan variere fra bank til bank hvordan denne autentiseringen gjennomføres. Ta kontakt med din bank/kortutsteder for å få informasjon.

Jeg har kjøpt billett men kan ikke dra likevel, hvordan får jeg refundert kjøpet?

Les mer om refusjon under kjøpsbetingelser

Jeg har kjøpt billett til feil dag/tid/sete, hvordan kan jeg få byttet?

Kjøp nye billetter, så refunderer vi det første kjøpet ditt etterpå.

Forutsetningen er at nytt kjøp blir ordnet på samme arena og at du melder fra til [email protected] i god tid før arrangementet starter som du kjøpte feil billetter til. Da kan vi få frigjort billettene dine igjen, slik at de kan kjøpes av noen andre.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss på [email protected]. Legg med informasjon om hvilket sted og hvilken forestilling forespørselen gjelder. Dersom det gjelder et kjøp du allerede har gjennomført ber vi også om at du legger ved de 4 siste sifrene i det 16-sifrede kortnummeret du har benyttet samt epostadresse om du har brukt en annen enn du sender henvendelsen fra.