Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

ZETNING LIVE med Henning Ramseth

2D

Saturday, November 16, 2019 21:00

finishes about 23:00

Hamar Kulturhus

Klubbscene Rolf Jaco

Omtale

Zetning er lekegrinda til musikeren Henning Ramseth, der han stort sett slipper inn en og en musikalsk lekekamerat om gangen.

Han har tatt metal – hardrock sanger, og gitt de et nytt utrykk, med dyp respekt for originalen, der han leker seg med jazz – country – funk  - fusion, eller hva som måtte falle ham inn. 


Han spiller i utg.punktet de aller fleste instrumenter sjøl, men «live» byr dette naturlig nok på noen problemer, så her har han med seg et knippe av distriktets beste musikere og vokalister for å presentere Zetning live, for første gang i historien!  


Gjester:  Mocci Ryen, Roy Rindal, Bjørn Thomassen, Vidar Tyriberget, Magnus Østvang, Morten Wærhaug, Micke Storck (Sverige) , Miriam Renvåg. 
HENNING RAMSETH
Mest kjent som grunnlegger og frontfigur i avantgarde-metalbandet RAM-ZET og mangeårig gitarist og låtskriver i RETURN.  


Har også vært produsent/tekniker på mere enn 200 utgivelser, med både lokale, nasjonale og internasjonale artister. Har jobbet som produsent/musiker for Ronni Le Tekrö, og var co-produsent/keyboardist på come-back albumet til de legendariske Aunt Mary.  


Er, i tillegg til å være gitarist, en mye brukt musiker på keyboard, og kontrabass. 
Har bestandig hatt «problemer» med å holde seg til ett instrument, og får nå utløp for all nysgjerrig kreativitet i «zetning» prosjektet, der han spiller det meste av instrumenter selv.