Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

Nøtteknekkeren i Melkeveien

2D

Saturday, December 14, 2019 18:00

finishes about 19:15

Hamar Kulturhus

Kirsten Flagstad-sal

Omtale

En tidløs klassiker får en helt ny drakt når Melkeveien utforsker Tsjajkovskijs fantastiske musikk og Nasjonalballettens prima ballerina forteller historien om en voksen Clara, som gjenopplever barndommens magi. Opplev Nøtteknekkeren – helt elektrisk – i julens storsatsing i Kulturhuset.

Nøtteknekkeren er et av verdens mest kjente ballettstykker og er juleeventyret vi elsker å dele med stadig nye generasjoner. I Hamar kulturhus er det over flere år skapt en tradisjon for ballett i førjulstiden og Nøtteknekkeren er et av våre mest spilte og besøkte balletstykker. Nå tar vi juletradisjonen et steg videre og gjør Nøtteknekkeren aktuell for et enda større publikum. 


I desember vil to av Norges fremste dansere stå side om side med lokale dansetalenter fra Ps:Dance og Stange videregående skole, i tett musikalsk samspill med artisten Melkeveien, som vil sette sitt unike elektronikastempel på Tsjajkovskijs kjente musikk fra originalen. 


Det er en stor glede å presentere ekte juletradisjon i denne nyskapende og moderne juleballeten, som igjen vil gjør historien om Nøtteknekkeren aktuell, også for et nytt publikum. 


Velkommen til Nøtteknekkeren i Melkeveien.