A Soulful Saturday - Hamar Musikkorps

2D

Saturday, October 5, 2019 18:00

finishes about 20:00

Hamar Kulturhus

Kirsten Flagstad-sal

Omtale

Hva med å fylle ørene med en av Norges store stemmer på en lørdag? I kveld får du Odd René Andersen med et repertoar som spenner fra Ray Charles’ Halluluja, I just love her so, via Sting til Bruno Mars.

Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister. Mange kjenner ham som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90-tallet eller for hans mange, nesten legendariske gjesteopptredener i TV-programmet Beat for Beat. 

Han var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. Debutalbumet «Break of Dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, og sikret ham jobber med blant andre Tina Turner og Joe Cocker. Våren 2015 lanserte han også plata «Soul City» - en samling klassiske soullåter, og hans første albumutgivelse på nesten 20 år.


På konsertfronten er Odd René en svært aktiv kar. De siste 7 årene har Juleshowene gått for fulle hus i Fredrikstad. I tillegg har Dream Ppolice vært svært aktive sommeren 2019, blant annet med konserter på Tømmerstock i Brummundal og Rock Weekend på Tjuvholmen