TNT

2D

Saturday, September 28, 2019 21:00

finishes about 22:30

Hamar Kulturhus

Kirsten Flagstad-sal

Omtale

Til høsten hedres TNT med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame. Lørdag 28. september kommer det legendariske hardrockbandet til Hamar kulturhus.

TNT er fortsatt på veien med tørt krutt og i spissen står den nye kraftfulle vokalisten, Baol Bardot Bulsara. I fjor slapp bandet sitt trettende studioalbum, «XIII», til en haug av flotte anmeldelser, og etter flere smekkfulle konserter og festivalopptredener i Norge de siste par årene, lever bandet fortsatt opp til sitt rykte om å være et av Skandinavia beste hardrockband.


I løpet av 2017 gjorde bandet en 30-årsjubileumsturné, og spilte for fulle hus på Rockefeller, Union Scene i Drammen, i Kongesalen i Bergen og på Royal Garden i Trondheim. I tillegg var bandet samme år support for Scorpions i Oslo Spektrum.


Til høsten hedres bandet med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame, og bare få uker etter hyllestsmarkeringen i Olavshallen kommer TNT til Hamar kulturhus. 


Publikum kan se frem til en festkveld med både gamle klassiskere, som «Seven Seas» og «10 000 Lovers (In One), og smakebiter fra deres nyeste album.