Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

GAT // Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

2D

Friday, May 10, 2019 18:00

finishes about 20:00

Gjerdrum Kulturhus

Høyenhall

Omtale

Gjerdrum amatørteater presenterer familieforestillingen «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen».

Forestillingen byr på sang og underholdning og passer for alle aldre. Denne gangen har vi fått med oss Christoffer Paulsen som regissør, Nora Landsverk som koreograf og til musikalsk innstudering. Vi har også med oss amatørteatrets egen Fredrikke Folvik som regi-assistent.


Torbjørn Egners fortelling om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ble først fortalt på radioprogrammet Barnetimen for de minste i 1952 og deretter gitt ut som barnebok i 1953. Frem til i dag har historien blitt utgitt på nytt både som bok, som lydfortelling og den er også laget som animasjoner. Det er derfor mange generasjoner som har et nært og kjært forhold til figurer og sanger fra Hakkebakkeskogen. Gjerdrum amatørteater gleder oss til å introdusere både nye og gamle entusiaster til vår versjon. Historien om Klatremus og gjengen kan tolkes som en miniatyr av menneskeverden der alle skal være venner og ingen spise hverandre. I tillegg er det fint å spise grønnsakene sine.


Forestillingen spilles på Gjerdrum kulturhus 9. til 12. mai og har innlagt pause med kiosksalg.


Vi ønsker store og små velkommen til en opplevelse sammen med Klatremus, Mikkel og resten av gjengen i Hakkebakkeskogen!