Frode Alnæs "Min dans med strenger"

Friday, October 12, 2018 19:00

finishes about 20:30

Fyrverkeriet Kulturhus

Fyrverkerisalen

Omtale

I februar 2018 hadde Frode Alnæs verdenspremiere på ”Min dans med strenger” – og nå inviterer en av Norges beste gitarister også publikum i Vestre Toten og hele Gjøvik regionen med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise.

En konsertforestilling som spiller på hele følelsesregisteret, fra hysterisk latter til mer såre temaer. Publikum får servert nye låter, musikkhistoriens mest kjente gitarlåter og ikke minst hits fra Frodes solokarriere og fra Dance With A Stranger.

Min blues
«Min dans med strenger» handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en berømt gitarist, artist og komponist.

– Jeg skjulte meg jo med parykk i 16 år. Det er klart det har preget livet mitt å ikke stå fram som den jeg var. I tillegg til all humoren og latteren i forestillingen ønsker jeg å fortelle en historie om det å være annerledes, men å snu det til en styrke, sier Alnæs.

«Min dans med strenger» produseres av Alnæs’ eget selskap Frog Music AS. Ivar Tindberg har regi på forestillingen og Frode er musikalsk ansvarlig. Med seg på scenen har Frode et stjernelag av et band:
Kapellmester/ tangenter: Morten Huuse
Bass: Knerten Kamfjord /Kjetil Sandnes
Trommer: Thomas Gallatin / Henrik Langerød

Foto: Mona Nordøy