Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

AVLYST: Junkshop og El Cartel på Gamlebyen Kulturhus

2D

Friday, April 17, 2020 21:00

finishes about 23:00

Fredrikstad Kino

Gamlebyen Kulturhus

Omtale

Junk Shop og El Cartel på Gamlebyen kulturhus!


Bli med på en musikalsk reise med americana, mexicana, folkrock og blues!


Først ut denne kvelden, er byens nye skudd på musikkstammen, eller kaktusen om du vil.


El Cartel tar deg med på ørkenvandring på jakt etter vannhull og pistoldueller. Bandet leverer stemningsfull americana/mexicana og er ofte sett på grensen til Mexico på jakt etter mariachi-trompetister.Live på scenen består El Cartel av 8 lokale musikere/musikanter med forskjellig bakgrunn fra musikkscenen i distriktet. Bandet ha
gjort noen små opptredener 2019, men denne kvelden leverer de sin første konsert for et (forhåpentligvis) fullstappet Gamlebyen Kulturhus!El Cartel :
Emil Northcreek, Richard Ahlsen, Jørgen Hansen, Brage Leo Saugstad Thøgersen, Stephan Reis og Espen Hurrød + gjester.Etter pausen entrer Junk Shop scenen med sine nydelige americana og folkrock-låter! Junk Shop har i noen år nå dukket opp i Fredrikstads intime hjørner med sin flerstemt akustiske, banjo-ukulele-trombone-sound — med poetiske, ettertenksomme, triste og lystige låter som liker å pirke litt i overflaten på tilværelsen.


Det handler om lekre legger og skandinaviske pappamenn, miljøvern og morradram, utroskap, flyktningskrise og mere til. Med to vokalister, og både elektriske og akustiske instrumenter, blir det stor musikalsk variasjon — i et upbeat sett med minst, tataa!! tre urframføringer!Junk Shop:


Lars-Gøran Moen, Øystein Levinsen, Arnt Martin Brynildsen, Jon Olav Hjørnevik, Simen Matri Apenes