Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

Omgitt av idioter. Foredrag med Thomas Erikson

2D

Monday, August 31, 2020 18:30

finishes about 21:00

Fredrikstad Kino

Blå Grotte (Golden)

Omtale

Dørene åpner kl 17.30 | Start kl 18.30 | Slutt ca kl 21.00


Omgitt av idioter // Foredrag med Thomas Erikson

Thomas Eriksons debutbok "Omgitt av idioter" har blitt solgt i over 800 000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk. VG omtalte boken som “årets boksnakkis” i 2018. Mange, mange flere har lest boken, som de senere årene også har fått en bestselgende etterfølger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du vil få med deg.
Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i Norge og Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Fredrikstad med foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger.
Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg.

Velkommen til en forfriskende aha opplevelse!
Arrangør: Atikko Norway