Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

AVLYST: Riksteatret - Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

2D

Thursday, April 16, 2020 18:00

finishes about 18:35

Fredrikstad Kino

Blå Grotte

Omtale

Dørene åpner kl 17.00.

For Riksteatrets forestillinger blir kjøpte billetter refundert.
Har du kjøpt billetten på nett,blir kjøpesummen (minus billettavgiften)automatisk tilbakeført til kortet du betalte med.
Sjekk konto etter to-tre arbeidsdager.


Har du kjøpt over disk på Fredrikstad kino, må du refundere billettene der.
Det kan være kontantmangel, så vær forberedt på at du kan få igjen pengene på et gavekort som kan brukes på alle arrangementer som selges av Fredrikstad kino.
-


Riksteatret har i dag bestemt seg for å avlyse vårens gjenværende forestillinger. Med det bakteppe som tegnes av virus,  smitterisiko og spredning mener Riksteatret at avlysning er det eneste forsvarlige.
Vi kommer tilbake til evnt. refusjon av kjøpte billetter til vårens forestillinger.


 


Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien!


Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus.


Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.


Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!


Passer for barn fra 3 år.


Team:
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock, Animasjon: Sigurd Slåttebrekk, Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar og Produsent: Rebecca Mathisen


Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).


Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.


Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando


 


 


Arrangør: Blå Grotte i samarbeid med Riksteatret