Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

Oscar Danielson

2D

Saturday, September 26, 2020 19:00

finishes about 20:30


Omtale

Konserten har fått ny dato grunnet hensynet til smittefare i forbindelse med Coronavisuret. Nå spiller Oscar 26. september 2020. Solgte billetter gjelder til ny dato.

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!


Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Eva Weel Skram har gjort en versjon av Oscars låt "Besvärjelse" med Norsk tekst ,"Vi Lover». 

Oscar Danielson - NRK Lindmo: https://www.youtube.com/watch?v=8QoLfvx7_7o


oscardanielson.se
facebook.com/oscardanielsonmusik