National premiere

Glass

Drama & Thriller 15 år 2t 9min

Sunday, January 20, 2019 21:00

finishes about 23:10

Arktisk Kultursenter

Ole Olsen salen

Omtale

M. Night Shyamalan bringer sammen fortellingene fra to av sine suksessfilmer Unbreakable (2000) og Split (2016) i denne helt nye, eksplosive og tegneserie-inspirerte thrilleren Glass.

Bruce Willis returnerer fra Unbreakable i rollen som David Dunn, vi møter også igjen Samuel L. Jackson kjent i rollen som Elijah Price og under pseudonymet Mr. Glass. Fra Split returnerer James McAvoy i rollen som Kevin Wendell Crumb og hans mange og forstyrrede identiteter. Casey Cooke, kjent for å være den eneste som har overlevd et møte med The Beast, spilles også denne gangen av Anya Taylor-Joy.
Glass fortsetter der Split sluttet. Dunn fortsetter å forfølge Crumbs overmenneskelige identitet The Beast, i en serie av eskalerende møter. I skyggene lurer Price, som framstår som selve orkestratoren og sitter på hemmeligheten, som er av avgjørende betydning for både Dunn og Crumbs.

Denne rivende kulminasjonen av blockbusters er produsert av Shyamalan og Blumhouse Production's Jason Blum, De produserer igjen med Ashwin Rajan og Marc Bienstock, og Steven Schneider, denne gangen som executive producers.

Detaljer

Cast:Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, James McAvoy, Samuel L. Jackson
Age limit:15 år
Director:M. Night Shyamalan
Production year:2019
Premiere:18.01.2019
Manuscript:M. Night Shyamalan
Duration:2t 9min
Country:USA
Genre:Drama & Thriller