Aktuell informasjon om coronaviruset • Les mer her

Few left

Narum i Glasslåven

2D

Friday, November 15, 2019 20:00

finishes about 22:00

Glasslåven kunstsenter

Høyloftet i Glassl?

Omtale

Med nye låter og fersk plate i ermet, legger endelig Narum ut på veien igjen for å møte sitt publikum! Mange vil huske at de spilte i Glasslåven på Granavollen høsten 2018, nå ville de gjerne komme tilbake og det er vi selvsagt svært glade for!

Narum på turné med nye låter


Narum kommer med ny og etterlengtet plate i løpet av oktober 2019. Og med ny plate, den femte i rekken, legger Narum endelig også ut på veien igjen for å møte sitt publikum! Til daglig er søsknene Narum travelt opptatt med en rekke andre prosjekter. Det har derfor vært vanskelig å få til noe mere enn spredte konserter de siste årene, men nå blir det altså turné igjen. Mange vil huske at de spilte på Glasslåven høsten 2018, nå ønsket selv å komme tilbake og det er vi selvsagt svært glade for!


En veletablert nykommer


Narum har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har siden 2009 gitt ut fire plater med en
imponerende kvalitativ jevnhet med hensyn til både musikk, tekst og framføring. Singelen «Spåra Våres», som kom vinteren 2018, kom gledelig nok bl.a. på spillelista til NRK P1 og har vært spilt jevnt og trutt på radioen siden sammen med flere av deres mest populære låter. Narum har nok lenge hatt et problem når de skal velge ut sine beste låter til en halvannen times konsert. Kåringen i 2011 på NRK Hedmark og Oppland av låten “Je veit et stelle”, til den desidert beste låta i Hedmark og Oppland, tyder på at de for lengst har blitt en vesentlig del av det kulturelle møblementet hos folk i deres kjerneområde på det indre Østland.


Narum fikk Spellemannprisen 2010 i kategorien viser for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt
dialektprisen av Austmannalaget. 


Narum består av: 


Lars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.


Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle fire platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker og produsent i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.


Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun er også medlem av trioen «Songs From The Sea». Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.